2016. szeptember 8., csütörtök

Hello szeptemberElindult az új tanév. Új reggeli rutint kell megszoknom, és átvenni a gyerekek ritmusát. Mindenre kell idő, így már előző este készülnek a turmixok, az összevágott gyümölcsök a dobozokba. Ezzel kapcsolatban egy jó hír a lányom is dobzol ☺ úgy tűnik ragad rá tőlem valami. Az új napi fix mozgásom 15 perc hullahoppozás reggel, és ugyanez este. Ez mindig belefér az időmbe. 
Az ősz beköszöntével tipikusan megtalált a meghűlés is. Persze én nem nyúlok azonal gyógyszerhez, inkább beszedek bioboltban kapható vitaminokat, és nagyon sok folyadékot fogyasztok. Smoothie, facsart narancs, répalé, gyógytea és persze szénsavmentes ásványvíz formájában. Pár nap alatt nálam ez meg is oldja a dolgot.
Végre itt a sütőtök szezon. Már vettem is a héten, és megsütöttem. Ilyenkor kimondottan finom, mézédes! Furi volt a nyári kedvenc gyümölcsömet (dinnye) mellett a hűtőben látni az őszi kedvencemet a sütőtököt így az évszakváltás küszöbén.

Két szuper ital reggelire zöld turmix vagy az alábbi répalé.

Répalé

Hozzávalók
1 kg répa
2 db alma
1 db banán

Elkészítés
Gyümölcscentifuga segítségével kipréselem a levét a megtisztított és felszeletelt almának és a répának. A banánt pedig turmixgéppel belekeverem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése