2016. október 25., kedd

Töltött hagyma, és töltött burgonyacsónakok


Hozzávalók
nagy fej vöröshagyma
zöldpaprika
paradicsom
2db nagy főtt burgonya
30dkg darálthús
paprika, só, bors, majoranna
2 gerezd fokhagyma

Elkészítés
Szeretem a töltött ételeket, és az előző napról maradt néhány héjában főtt krumplim, ezért arra gondoltam, csinálok belőle valami finomat. Előkaptam, még pár zöldséget a hűtőből, és azoknak is kivágtam a közepét, amiket apróravágtam és beletettem a darálthúsos alapba, amit fasírthoz hasonló módon fűszereztem. A hagyma, a paradicsom is megtöltésre került, de paprikába és a kivájt krumpikba is jutott bőven a masszából. Végül sajtot reszeltem a tetejére. A nyáron készítettem savanyút, ami nagyon jól passzolt ehhez az egyszerűen elkészíthető ételhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése