2017. május 22., hétfő

Töltött karalábé

Hozzávalók
1 nagy fej karalábé
2 db csirkecomb felső
1 kis fej hagyma
két evőkanál olaj
5 dkg sajt
tetszés szerint fűszerek

Elkészítés
A karalábét megtisztítom, kettévágom. A belsejét kikanalazom belőle, és amit kiszedtem apróra felkockázom. A csirkecombot kifilézem, felkockázom. A hagymát apró kockákra vágom, az olajban megpárolom, beleteszem a húst és a karalábét, egy kevés vízzel felöntöm épp, hogy ellepje. Befűszerezem és félpuhára főzöm. Ezzel töltöm meg a karalábé belsejét, ráreszelem a sajtot, és mehet is be a sütőbe, addig sütöm, amíg a karalábé meg nem puhul. Könnyű egytál étel. Mindenkinek ajánlom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése