2017. június 6., kedd

Diétás töltött paprika a sütőből

Hozzávalók
4 db kis paradicsomkonzerv
1 ek eritrit
2db nagy zöldpaprika
40 dkg pulyka darálthús
2 gerezd fokhagyma
só, bors ízlés szerint
2 tk csemege pirospaprika

Elkészítés
A paradicsompürét jénai tálba teszem, öntök rá vizet, de csak annyit, hogy ne legyen túl híg, mivel sűríteni nem fogjuk semmivel. Fűszerezem egy teáskanál pirospaprikával, sóval, borssal és az eritrittel. A darálthúst is befűszerezem, sózom, borsozom, zúzott fokhagymát teszek bele valamint egy teáskanál pirospaprikát, összekeverem. A paprikát kicsumázom, és a darálthúsos masszával megtöltöm. Ami nem fért bele abból gombócokat formálok. Beleteszem a jénai tálba, és sütőbe helyezve megsütöm. Így nagyon megkönnyíti a helyzetem, mert kavarás nélkül kisül magától. Hétköznap esténként praktikus megoldás a másnapi ebédre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése