2017. június 8., csütörtök

Szivárvány süti liszt és cukor nélkül

Hozzávalók
50 dkg zsírszegény túró
1 cs sajtkrém
2 tojás
2 ek eritrit
1 ek gluténmentes puncs pudingpor
1 ek gluténmentes csokis pudingpor

Elkészítés
A túrót, sajtkrémet, tojásokat és az eritritet kikeverem keverőgéppel krémes állagúvá. A szilikonforma aljára öntöm a krém egyharmad részét, és pár szem gyümölcsöt szórunk rá. A maradék krémet megfelezem külön tálakba. Az egyikbe belekeverem a puncs, a másikba pedig a csokis pudingport. A rózsaszín masszát rákanalazom következő rétegként, erre megint teszünk pár szem gyümölcsöt, végül belekerül a csokis massza is. Előmelegített sütőben 180 fokon sütöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése